Pump is een doelgerichte training, waarbij je met behulp van gewichten alle spiergroepen traint. Bij Pump train je met een barbell en andere losse gewichten. Dit zorgt voor meer stabiliteit in je lichaam. Op de juiste muziek maak jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Cardiofit combineert in 45 minuten blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. De training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen waarbij gebruik wordt gemaakt van ribsticks, elastieken en gewichtsschijven.

Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel calorieën te verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 calorieën verbranden. Maar het belangrijkste is je voelt je snel fitter.

Fit Body is een circuittraining op hoog intensiteit. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van interval in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Wat zijn de voordelen van HIIT? Volgens enkele wetenschappelijke studies kan HIIT een waardevolle toevoeging zijn aan een trainingsprogramma. Je wordt er fitter door, de conditie van je hart, bloedvaten en longen verbetert, bloedwaarden (zoals bloeddruk, cholesterol) verbeteren en HIIT kan je helpen om af te vallen. De lessen zijn iedere week anders en dat maakt deze lessen ook zo leuk.

Balance is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht, flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt. In de Balance les vind je invloeden uit de yoga, Tai Chi en Pilates.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Keep-Fit is een veelzijdige groepsles geschikt voor jong en oud. Het doel van de lessen is om je fitheid te behouden. Het is een low-impact circuittraining waarbij kracht, balans en stabiliteit centraal staan.